A12 Personeelsdiensten: Intermediair in Hart en Nieren - NEN 4400-1 SNA gecertificeerd
Over A12 Personeelsdiensten

Over A12

A12 Personeelsdiensten is een intermediair voor personeel in de transport & logistiek, de grond- weg- en waterbouw (gww), de technische sector en de industrie. Wij verbinden kandidaten met bedrijven. Voor korte klussen, of voor werk op de langere termijn.

Intermediair voor werkgevers

Het zal u gebeuren. U krijgt een geweldige klus aangeboden. Zo een waar u écht naam mee kunt maken. Maar er is haast bij. En de klus vereist de inzet van veel mensen. Waar haalt u zo snel gekwalificeerd personeel vandaan? Mensen die graag een tijdelijk project aanpakken, zodat u niemand in vaste dienst hoeft te nemen? Het zou toch verschrikkelijk zijn als u uw klant ‘nee’ moet verkopen, enkel en alleen omdat u goede mankracht mist?

Met intermediair A12 gaat het u lukken. Bent u een (transport-)ondernemer en wilt u meer informatie over het aantrekken van tijdelijk of vast personeel? Neem dan contact met ons op.

Ons team

frank huijink

Frank Huijink – directeur

a12personeel evert

Evert Kuijperij – intercedent

Coen Timmermans – intercedent

a12 personeel

Shu Fun Tang – planner/intercedent

a12personeel

Jasmijn Jansen – uren administratie

intermediair a12personeel simone

Simone Tang – hr medewerker

Meer dan een intermediair

Eigenaar Frank Huijink en zijn medewerkers kennen de branche van binnenuit. Hij en zijn medewerkers weten aan welke eisen chauffeurs, machinisten en logistiek medewerkers moeten voldoen. En hij weet waar u, als opdrachtgever, naar op zoek bent. Of het nu gaat om vrachtwagenchauffeurs, warehousemedewerkers, heftruckbestuurders of grondwerkers.

Wij hebben een heldere ambitie: we willen niet ‘gewoon een uitzendbureau’ zijn. Wij zien onszelf als meer dan een intermediair; we zijn een partner voor u. Een partner die met u meedenkt, soms zelfs deel zal uitmaken van het proces. Wij bieden u een structurele oplossing voor uw flexibele schil.

Bovendien zijn we een professionele intermediair:

  • NEN 4400-1 en SNA gecertificeerd
    A12 heeft het SNA keurmerk. Dit betekent dat onze kandidaten in Nederland mogen werken, en dat wij zorgen voor een tijdige afdracht van loonheffingen en omzetbelasting. Met andere woorden: wij zijn een betrouwbare partner voor u. Lees meer over het SNA keurmerk.
  • Lid van de NBBU
    Dit lidmaatschap is alleen mogelijk wanneer is voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en financiën. Onze intercedenten zijn dus zeer vakbekwaam. Bovendien werken onze kandidaten volgens de flexibele NBBU-cao. Welke voordelen dat voor u heeft, leest u op de site van de NBBU.

Intermediair voor werknemers

Die certificeringen zijn ook voor jou, als kandidaat, interessant. Je weet namelijk precies waar je bij ons aan toe bent. Je krijgt snel uitbetaald en verdient een eerlijk salaris. Hoewel wij een uitzendbureau zijn, ben jij voor ons een onderdeel van ons team. Samen zorgen we ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn.

Als je solliciteert, dan kijken we naar de vakinhoudelijke eisen. Maar we kijken ook of er een klik is met de opdrachtgever. Zo kom jij het best tot je recht. Zoek je een intermediair die verder kijkt dan ‘poppetjes op plekken zetten’? Neem dan contact met ons op!