A12 Personeelsdiensten: Intermediair in Hart en Nieren - NEN 4400-1 SNA gecertificeerd
A12 Personeelsdiensten

Over A12

We zijn de partner om mee samen te werken als het gaat om het vervullen van (tijdelijke) vacatures. Vanuit onze kennis en ervaring binnen de logistiek, grond-, weg- en waterbouw, de technische sector en de industrie zijn wij in staat om de juiste kandidaat te vinden om uw vacature in te vullen. Door onze begeleiding van de kandidaat zorgen wij ervoor dat hij of zij de juiste baan heeft en u de juiste kandidaat.

Intermediair voor werkgevers

Wij zijn de bemiddelaar als het gaat om de match tussen de vraag naar personeel en onze kandidaten die we beschikbaar hebben. Op het gebied van logistiek, grond-, weg- en waterbouw, de technische sector en de industrie.

Met intermediair A12 gaat het u lukken. Bent u een (transport-)ondernemer en wilt u meer informatie over het aantrekken van tijdelijk of vast personeel? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Frank Huijink – Directeur

Simone Tang – Financieel Medewerker

Shu Fun Tang – Manager

Dennis Hendriksen Marketing medewerker

Janneke Nieuwenhuis – HR Medewerker

Sven Groothedde – Vormgever/Marketing medewerker

Femke Witte – Administratie

Melle Gaastra – Opleidingscoördinator

 

Patrick Turkenburg – Rij-instructeur

Lars Ruikes– Planner

Maurice Doppen – Redacteur/columnist

Dylan Suers Recruiter/Intercedent

Bemiddelaar voor een vacature

Binnen de sectoren waarin wij werkzaam zijn, komt het regelmatig voor dat u een klus krijgt aangeboden die u eigenlijk wil doen maar waar u aanloopt tegen het vinden van de juiste (vak)mensen die het werk kunnen uitvoeren. De kans lijkt aan u voorbij te gaan. Maar door onze ervaring en kennis van de werkzaamheden bieden wij u de kans om die klus toch te kunnen uitvoeren, om via onze mensen deze klus toch in te kunnen vullen. Vanuit een ruim aanbod aan mensen kunnen wij gekwalificeerd personeel leveren. We kijken niet alleen naar de opleiding van de kandidaat maar ook of hij daadwerkelijk bij u past.

Door onze ervaring en kennis van de branche snappen wij wat u zoekt als u een bepaalde klus wil kunnen uitvoeren. Een vrachtwagenchauffeur is een ander type mens dan een grondwerker. De kennis van het werkveld is verkregen omdat wij als bemiddelaar als geen ander weten wat uw behoefte is. Op dit gebied denken we graag met u mee en vullen graag uw behoefte in.

Als bemiddelaar zijn we trots om te vertellen dat we aan de volgende kwaliteitseisen voldoen:

  • NEN 4400-1 en SNA gecertificeerd
    A12 heeft het SNA keurmerk. Dit betekent dat onze kandidaten in Nederland mogen werken, en dat wij zorgen voor een tijdige afdracht van loonheffingen en omzetbelasting. Met andere woorden: wij zijn een betrouwbare partner voor u. 
  • Lid van de NBBU
    Dit lidmaatschap is alleen mogelijk wanneer is voldaan aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en financiën. Onze intercedenten zijn dus zeer vakbekwaam. Bovendien werken onze kandidaten volgens de flexibele NBBU-cao.

De bedrijfsvoering van A12 is er op gericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit.
Bij de werving en selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn. Hierop hebben wij een anti-discriminatiebeleid geformuleerd. Bekijk deze hier.

Bemiddelaar voor een baan

Ben jij op zoek naar een baan die echt bij je past? Bij een baan die je kwaliteiten tot recht laten komen. Een baan waarbij je meer bent dan alleen een medewerker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken niet alleen naar je diploma’s of certificaten maar we gaan het gesprek aan om te kijken wie je bent en in wat voor functie je het beste past. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je met plezier werkt. Dus wij kijken in overleg met jou of een werkgever bij je past. Daarnaast geldt ook voor jou dat we de juiste certificaten hebben. Als je uitgeleend wordt door ons aan een andere partij dan mag je erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Dus zoek je werk op het gebied van logistiek, grond-, weg- en waterbouw, de technische sector en de industrie, neem contact met ons op. Voor je het weet heb je die baan gevonden die echt bij je past.

Meer weten, neem contact met ons op!

In 5 stappen werken bij A12!

5 stappen in werken bij a12

 

 

 

 

 

 

 

Lees onze reviews

Bekijk ze allemaal op onze Facebook pagina, Indeed of Google mijn bedrijf