Opleidingen Transport (Code 95, ADR), Logistiek - A12 Personeelsdiensten
opleidingen header350x1950

Opleidingen van A12 Personeelsdiensten

Hoe onze opleidingen bijdragen aan goed geschoold personeel

Iemand die goed geschoold is presteert beter, zit lekkerder in zijn vel en is minder vaak ziek. De opleidingen van A12 Personeelsdiensten dragen daar aan bij. 

Vrachtwagenchauffeur worden? Klik hier!

Betere prestaties en meer motivatie door onze opleidingen

Door een opleiding te doen, vergroot je je kennis en vaardigheden. Hierdoor wordt je beter in je vak. Dat is prettig voor de medewerker en ook de werkgever is daarbij gebaat.
Maar het aanbieden van (bij-)scholing heeft nog een ander belangrijk gevolg: iemand raakt meer gemotiveerd als hij zich verder kan ontwikkelen. Die motivatie zorgt ervoor dat mensen minder vaak ziek zijn, efficiënter werken en langer bij hun werkgever in dienst blijven.
Daarom biedt A12 Personeelsdiensten een aantal opleidingen op gebied van Transport & Logistiek aan. Hieronder vindt u het overzicht van de mogelijkheden.

Code 95 opleidingen vormen een aanvulling op het rijbewijs zijn verplicht voor iedereen die beroepsmatig een voertuig bestuurt waar een C1(E), CE, D1(E) of DE rijbewijs voor nodig is. Lees meer.

Naast het aanbod is het tevens mogelijk een workshop, privéles of zelfs volledige cursus af te stemmen naar uw eigen specifieke wensen. Bijvoorbeeld voor groepen, bedrijven, verenigingen en dergelijke.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of bel direct met ons team op 0316 247350.

Privacyverklaring A12 Opleidingen
Klachtenreglement A12 Opleidingen
Annuleringsregeling A12 Opleidingen