Uitzendbureau A12 Personeelsdiensten: Goed personeel nodig?
banner kantoor 1

Opdrachtgevers

Hoe u via ons uitzendbureau snel aan gekwalificeerd personeel komt

De medewerkers die via ons uitzendbureau bij u werken, zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Ze staan voor u klaar, zodra u ze nodig heeft.

Inschrijven opdrachtgevers

A12 Personeelsdiensten

  • Als u op zoek bent naar een uitzendbureau dat u helpt aan personeel voor een korte, flexibele opdracht, neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld omdat u een eenmalig transport naar het buitenland wilt laten plaatsvinden.
  • Misschien zoekt u professionals die zich voor langere tijd aan u willen binden. Omdat u een groot bouwproject heeft aangenomen en een gekwalificeerd graafmachinist nodig heeft.
  • En wellicht zoekt u medewerkers die bij u in dienst gaan. Logistiek personeel, of productiemedewerkers.

Wat uw situatie ook is, A12 personeelsdiensten kan u van dienst zijn.


Werving en Selectie      Uitzendbureau      Payrolling      Outsourcing     Outplacement   

Intermediair met ambitie!

Wij zien onszelf als meer dan een intermediair en uitzendbureau; we zijn een partner voor u. Een partner die met u meedenkt en desgewenst adviseert. Wij bieden u een structurele oplossing voor uw flexibele schil.

De kandidaten die via ons uitzendbureau bij u werken, zijn goed, gemotiveerd en gekwalificeerd. Met onze jarenlange ervaring in transport, grond- weg- en waterbouw (gww), industrie en techniek weten wij over welke vaardigheden uw personeel dient te beschikken. En daar voldoen onze kandidaten aan.

Maar er is meer. Onze kandidaten zitten bij u op hun plek. Dat vinden wij belangrijk, want alleen met een goede match tussen u en de kandidaat zal een goede werksfeer ontstaan. En daardoor zal uw medewerker het beste uit zichzelf kunnen halen.

In onze selectiegesprekken kijken wij daarom ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Denken wij dat hij goed binnen uw bedrijf past? Dan stellen we hem aan u voor. Op deze manier verbinden met ons uitzendbureau dus de beste en meest passende kandidaat met u, de opdrachtgever.

Naast intermediair is A12 personeelsdiensten een opleider. Wij verzorgen Code 95 opleidingen. Maar ook EHBO cursussen, VCA opleidingen en rijlessen C en CE. Mocht een kandidaat bepaalde vaardigheden missen, dan is hij bij A12 Opleidingen in goede handen.

En ook uw eigen medewerkers kunnen bij ons terecht!

De medewerkers van A12 personeelsdiensten

Met ons team zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. U weet ons te vinden!

Werving en Selectie.
Wij verzorgen de voorselectie tot en met de onderhandelingen voor vast personeel. Zo bespaart u tijd, en u kunt er op rekenen dat u gekwalificeerde, betrouwbare en loyale medewerkers krijgt.

Uitzendbureau regio Gelderland eo.
In deze regio’s werven we kandidaten voor uw tijdelijke functies. Is er iemand ziek? Zoekt u extra mensen voor drukke periodes? Wij helpen u uit de brand.

Payrolling.
Maximale flexibiliteit tegen minimale risico’s, en zonder administratieve rompslomp. Dat is wat u krijgt als u personeel bij ons inhuurt via payrolling

Outsourcing.
Wij zijn uw personeelsafdeling op afstand. Alle personeelszaken worden voor u geregeld, wij hebben up-to-date kennis van wetgeving. En u kunt uw tijd aan andere zaken besteden.

Outplacement.
Wat de reden ook is: als u afscheid moet nemen van een medewerker, dan begeleiden wij hem naar een nieuwe baan. Dat is outplacement.

Opleidingen.
Code 95 bijscholingen, EHBO cursussen, VCA opleidingen en rijlessen B, C en CE. Dat is A12 Opleidingen.