Corona - A12 Personeelsdiensten
a12chauffeur7

Corona

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. Deze ontwikkeling raakt velen in Nederland. Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn erop gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen.

A12 Personeelsdiensten volgt het advies van RIVM voor gezondheidsmaatregelen. Het team van A12 werkt vanuit huis of kantoor,. Wij gaan door met het voeren van kennismakingsgesprekken en de bemiddeling van werkzoekenden. Dit kan op allerlei mogelijkheden van skypen tot bellen met onze kandidaten. Ook onze klanten zijn flexibel en denken mee over hoe sollicitatiegesprekken alsnog kunnen plaatsvinden. Dus ben je midden in deze Corona crisis op zoek naar een baan?
Geen paniek: A12 vindt een baan voor je, ook in deze rare tijd.

Wij blijven volop bereikbaar op 0316-247350.Voor administratieve vragen kun je terecht bij uren@a12personeelsdiensten.nl.

Hier staan de nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland opgelegd die in een persconferentie van de Nederlandse overheid zijn afgekondigd.