Opleidingen Transport (Code 95, ADR), Logistiek - A12 Personeelsdiensten
opleidingen header350x1950

Opleidingen van A12 Personeelsdiensten

Betere prestaties en meer motivatie door onze opleidingen!

Door een opleiding te doen, vergroot je je kennis en vaardigheden. Hierdoor wordt je beter in je vak. Dat is prettig voor de medewerker en ook de werkgever is daarbij gebaat. Maar het aanbieden van (bij-)scholing heeft nog een ander belangrijk gevolg: iemand raakt meer gemotiveerd als hij zich verder kan ontwikkelen. Die motivatie zorgt ervoor dat mensen minder vaak ziek zijn, efficiënter werken en langer bij hun werkgever in dienst blijven. Daarom biedt A12 Personeelsdiensten een aantal opleidingen op gebied van Transport & Logistiek aan.

Code 95 opleidingen vormen een aanvulling op het rijbewijs zijn verplicht voor iedereen die beroepsmatig een voertuig bestuurt waar een C1(E), CE, D1(E) of DE rijbewijs voor nodig is. Lees meer.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en avontuurlijke baan?

Overweeg dan eens om vrachtwagenchauffeur te worden! Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transporteren van goederen door het hele land en soms zelfs daarbuiten. Je bent veel onderweg en hebt de vrijheid om verschillende plekken te bezoeken en nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien is er momenteel een grote vraag naar vrachtwagenchauffeurs, waardoor je een stabiele en veelbelovende carrière kunt opbouwen.

Naast het aanbod is het tevens mogelijk een workshop, privéles of zelfs volledige cursus af te stemmen naar uw eigen specifieke wensen. Bijvoorbeeld voor groepen, bedrijven en verenigingen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer informatie of ons telefonisch spreken? Bel dan naar 0316 247 350

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right