Zevenaar Archieven - A12 Personeelsdiensten
laden lossen 2

Laden & Lossen (avondwerk)

Wij zoeken zelfstandig werkende aanpakkers. Vind jij het leuk om in een hecht en klein team te werken? Bij onze klant op locatie ben jij verantwoordelijk voor het correct laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Starttijd 19:00 tot 01:00 uur en 1x per 4 weken starten om 17:00 uur
  • Uitstekend salaris.
  • De klant groeit en zoekt mensen die mee willen groeien.

Een leuke, gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook kom je te werken binnen een hecht team. Verder krijg je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 Wie zoeken wij voor het laden & lossen

  • Je voelt je als een vis in het water in het magazijn;
  • Flexibel;
  • Een aanpakker;

Wat bieden wij

Je weet precies waar je bij A12 Personeelsdiensten aan toe bent. Je krijgt snel uitbetaald en verdient een eerlijk salaris (10.38 t/m 13.83 per uur). Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Hoewel wij een uitzendbureau zijn, ben jij voor ons een onderdeel van ons team. Samen zorgen we ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn.  Bijscholing (o.a. Code 95) behoort ook tot de mogelijkheden via A12 Opleidingen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature voor laden & lossen, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar?sollicitatie@a12personeelsdiensten.nl?of bel naar A12 Personeelsdiensten (0316) 247350.

Kijk voor meer vacatures van A12 Personeelsdiensten op onze website:?http://a12personeelsdiensten.nl/vacatures/

In 5 stappen werken bij A12!

5 stappen in werken bij a12

Chauffeur Bakwagen

 Voor een van onze opdrachtgevers is A12 Personeelsdiensten per direct op zoek naar een Chauffeur Bakwagen. Het betreft een functie voor 3 dagen per week. Je rijdt ongeveer 10 tot 20 adressen per dag. Hou jij ervan om veel te rijden en naar diverse locaties onderweg te zijn? Reageer dan snel!

Wat vragen wij

  • Rijbewijs C
  • Representatief
  • Parttime/fulltime beschikbaar
  • Werkervaring met de EPT is een pre

Wat bieden wij
Je weet precies waar je bij A12 Personeelsdiensten aan toe bent. Je krijgt snel uitbetaald en verdient een eerlijk salaris. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Hoewel wij een uitzendbureau zijn, ben jij voor ons een onderdeel van ons team. Samen zorgen we ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn.

Bijscholing behoort ook tot de mogelijkheden via A12 Opleidingen.

Interesse
Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@a12personeelsdiensten.nl of bel (0316) 247350.

Kijk voor meer vacatures op onze website: https://a12personeelsdiensten.nl/vacatures/