Sommige mensen zijn niet gemaakt voor pensioen - A12 Personeelsdiensten
A12 Personeelsdiensten

Sommige mensen zijn niet gemaakt voor pensioen

A12 Personeelsdiensten in gesprek met Hans Blokzijl

Sommige mensen zijn gewoon niet gemaakt voor pensioen en willen blijven werken. Onze 75-jarige jonge kracht Hans Blokzijl is hier een mooi voorbeeld van. Hij werkt via A12 Personeelsdiensten al jarenlang met veel plezier als vrachtwagenchauffeur.

Hans geniet van de sociale contacten, de transportbranche en op deze manier blijft hij actief. Het team van A12 denkt mee met Hans en houdt rekening met zijn wensen. Hans mag bijvoorbeeld graag in Griekenland vertoeven in de herfst en de winter en rijdt de overige maanden als hij in Nederland is.

Van oorsprong is Hans machinebankwerker. Op een gegeven moment heeft hij besloten om voor zijn passie vrachtwagen rijden te gaan.  Zijn broers waren ook chauffeurs, waardoor hij enthousiast is geworden. Hans geniet van de vrijheid als chauffeur en ziet graag verschillende omgevingen. Daarnaast vind hij het rijden fijn, de hedendaagse wagens zijn goed uitgerust waardoor je comfortabel kan rijden.

Hans geeft aan “Rijden is voor mij rijden en ik heb geen voorkeur voor een merk en ik rij dan ook diverse combinaties.  Als chauffeur ben je ook een ambassadeur voor zowel de opdrachtgever als voor A12. Ik besteed veel aandacht aan mijn representativiteit en probeer de klant tot bepaalde hoogte van dienst te zijn. Ook het zorgvuldig omgaan met het materieel en collegialiteit vind ik belangrijk”.

En Hans heb je nog een tip voor niet vrachtwagenrijders? “Ga nooit tussen 2 vrachtwagens rijden met je luxe auto.”

Hans vindt het prettig om bij A12 te werken. “Geld is altijd op tijd, afspraak is afspraak. Het team is enthousiast, gezellig, denkt met mij mee en heeft vaak tijd voor mij en voor anderen. Kortom ik voel me er thuis. Zolang ik het werk kan blijven doen gaat het gas erop!”. Met deze laatste zin sluiten we het gesprek met Hans af.

Hans petje af, 75 jaar een brok ervaring op de wagen! Fijn dat je bij ons werkt!

Ook 65plus? En ook zo gemotiveerd als Hans? Neem dan eens contact op!
Zie: https://a12personeelsdiensten.nl/65plus/ of bel met ons team 0316 247 350

 

 

 

Lees meer blogs