Stage - A12 Personeelsdiensten
A12 Personeelsdiensten

Stage

Stagiaire bij A12 Personeelsdiensten

Wij, A12 Personeelsdiensten bieden jou een Stageplaats (4-5 dagen per week) aan binnen ons bedrijf. Want wij begrijpen dat als je een diploma wilt halen je ook werkervaring via een stage moet hebben. Daarom willen wij, samen met jou en de opleiding, een programma maken waarin jij al de facetten van ons bedrijf, van de werkzaamheden willen leren, zodat je de stage met een goed cijfer kan afronden.

Ben jij iemand die enthousiast is? Die geen 9-5 mentaliteit heeft? Die snapt dat werken in de uitzendbranche vraagt dat je creatief bent, dat je met mensen kan omgaan? Ben jij iemand die snapt dat commercieel zijn niet alleen zegt dat je verstand hebt van geld maar dat je ook mee kan denken over plannen voor de toekomst? Ben je iemand die het leuk vindt om mensen te helpen of het nu om de persoon gaat die werk zoekt of de werkgever die personeel zoekt? Dan komen wij graag met je in contact.

Als stagiaire kan je van ons verwachten dat we in overleg met de school een programma voor je opstellen waarin je de praktijk leert die je op school in theorie hebt gehad. We helpen je om de opdrachten die horen bij je stage af te ronden en er zo samen met jouw inzet voor te zorgen dat je een stageperiode kent waarbij je naast het leren van de praktijk ook leert hoe er in een bedrijf binnen de personeelsbemiddeling gewerkt wordt.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een goede sfeer. Waarbij niet alleen het werk belangrijk is maar ook gezelligheid. We weten namelijk dat als mensen hun werk met plezier doen, dit ervoor zorgt dat de resultaten beter zijn.

Heb je zin in deze leuke uitdaging?

Laat het ons weten en wie weet kan je snel bij ons aan de slag als stagiaire.