Trainee - Traineeship - A12 Personeelsdiensten | Uitzendbureau
A12-Personeelsdiensten_vrachtwagenchauffeur-vrouwen-in-de–transport-vacatures

Trainee

Trainee bij A12-Personeelsdiensten

Wij, A12 Personeelsdiensten bieden jou een traineeship aan binnen ons bedrijf. Want wij begrijpen dat als je een diploma hebt, werkervaring het belangrijkste is om mee verder te komen. Daarom willen wij, samen met jou, een programma maken waarin jij al de facetten van ons bedrijf, van de werkzaamheden willen leren, zodat je straks en een diploma hebt en werkervaring.

Dus,

  • Ben jij iemand die enthousiast is?
  • Die geen 9-5 mentaliteit heeft?
  • Die snapt dat werken in de uitzendbranche vraagt dat je creatief bent, dat je met mensen kan omgaan?
  • Ben jij iemand die snapt dat commercieel zijn niet alleen zegt dat je verstand hebt van geld maar dat je ook mee kan denken over plannen voor de toekomst?
  • Ben je iemand die het leuk vindt om mensen te helpen of het nu om de persoon gaat die werk zoekt of de werkgever die personeel zoekt?

Dan komen wij graag met je in contact!

Als trainee kom je in dienst bij ons. Zorgen wij voor een goed programma waarin het vak van bijvoorbeeld intercedent je helemaal uitgelegd wordt, waarin je ook kan laten zien dat je niet alleen goed ben in de theorie maar vooral je aandacht hebt op de praktijk. Een programma waarin je mee mag denken en mee kan beslissen wat je zelf ook wel leren.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een goede sfeer. Waarbij niet alleen het werk belangrijk is maar ook gezelligheid. We weten namelijk dat als mensen hun werk met plezier doen, dit ervoor zorgt dat de resultaten beter zijn.

Heb je zin in deze leuke uitdaging?

Laat het ons weten en wie weet kan je snel bij ons aan de slag als trainee.

Bel voor meer informatie 0316-247350. We staan je graag te woord!

1

Sollicitatieformulier

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right