Uitzendbureau logistiek - A12 Personeelsdiensten regelt het!
A12-Personeelsdiensten_tankwagen-vacatures

Uitzendbureau logistiek

Uitzendbureau logistiek, bouw, techniek en industrie

Als uitzendbureau voor logistiek stelt A12 u in staat een flexibel personeelsbeleid te voeren. Zonder mensen in vaste dienst te nemen, kun je met onze hulp snel inspelen op drukke perioden of onvoorziene omstandigheden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als ondernemer in de logistiekbranche gebeuren er dagelijks zaken waar je niets aan kunt doen, maar die wel opgelost moeten worden. Hoe krijg je het bijvoorbeeld geregeld als in de ochtend een medewerker afbelt om te komen werken? Waar haal je op zo’n korte termijn een goede werknemer vandaan?

Geen nood, met A12 Personeelsdiensten zit je goed. Wij helpen je als je direct een medewerker nodig hebt voor je logistieke proces. . Ook vervangende chauffeurs voor vrachtwagens en van andere voertuigen zoals: kraanwagens, betonmixers of shovels, regelen wij. Bel ons gemakkelijk en wij gaan direct voor u aan de slag.

Uitzendbureau logistiek: ook geplande drukte vangen wij op

Wij kunnen ons voorstellen dat er op bepaalde momenten in het jaar meer drukte is dan op andere. Het is lastig om daar op in te spelen: je moet wel personeel aannemen en beschikbaar hebben, maar onbeperkt contracten uitdelen is er in deze tijd ook niet bij.

Door gebruik te maken van de diensten van ons uitzendbureau, kun je snel en gemakkelijk extra personeel inhuren. Zoek je logistieke medewerkers? Extra mensen voor de productie? Laat het ons weten, wij hebben veel enthousiaste en flexibele medewerkers in ons bestand.

Uitzendbureau voor de industrie: selectie op basis van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Monteurs, productieplanners, operators: wij hebben een groot netwerk en staan in contact met heel veel mensen.
Wie je ook zoekt, wij vinden iemand die het werk met veel enthousiasme doet. Doordat deze medewerker via ons bij u werkt, zorgen we dat er een match is tussen de medewerker en het bedrijf. Wij stellen geen willekeurige kandidaten aan je voor. Het is zowel in het belang van de kandidaat als van jou, dat er een goede match komt. En dat betekent dat we verder kijken dan naar iemands werkverleden of certificaten.

Wij kennen de onderneming én de kandidaat. Daardoor zorgen we altijd voor de perfecte match. We zullen uiteraard eerst met beide partij spreken en kijken of er interesse is. Alleen als wij denken dat hij of zij goed in het team past, stellen wij deze persoon aan je voor.

Wilt u meer weten over onze uitzenddiensten? Dat kan hier!