Uitzendbureau transport - A12 Personeelsdiensten helpt u op weg!
a12chauffeur

Uitzendbureau transport

Uitzendbureau transport, bouw, logistiek, techniek en industrie

Als uitzendbureau voor transport stelt A12 u in staat een flexibel personeelsbeleid te voeren. Zonder mensen in vaste dienst te nemen, kunt u met onze hulp snel inspelen op drukke perioden of onvoorziene omstandigheden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitzendbureau Transport: wij regelen snel een vervanger

Het is vroeg in de ochtend en de telefoon gaat: “Het spijt me, maar ik kan vandaag niet komen werken.” Oh nee! Hoe krijgt u nu dat transport geregeld? Waar haalt u zo snel een chauffeur vandaan? Als u uw afspraken niet kunt nakomen, zal uw klant ook niet betalen…

Geen nood, met A12 Personeelsdiensten zit u goed. Wij helpen u wanneer u op stel en sprong een vervangende vrachtwagenchauffeur nodig hebt. Ook vervangende chauffeurs van andere voertuigen, zoals kraanwagens, betonmixers of shovels, regelen wij.

Uitzendbureau Logistiek: ook geplande drukte vangen wij op

Wij kunnen ons voorstellen dat er op bepaalde momenten in het jaar meer drukte is dan op andere. Het is lastig om daar op in te spelen: u zult steeds personeel moeten aannemen, maar u kunt niet onbeperkt tijdelijke contracten aanbieden.

Door gebruik te maken van de diensten van ons uitzendbureau, kunt u snel en gemakkelijk extra personeel inhuren. Zoekt u logistieke medewerkers? Extra mensen voor de productie? Laat het ons weten, wij hebben veel enthousiaste en flexibele medewerkers in ons bestand.

Uitzendbureau Industrie: selectie op basis van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Monteurs, productieplanners, operators: wij hebben een groot netwerk en staan in contact met heel veel mensen.
Wie u ook zoekt, wij vinden iemand die het werk kan doen. En die dat bovendien met veel enthousiasme doet. Die flexibel is, én goed bij u past. Goed bij u past? Jazeker: wij zullen geen willekeurige kandidaten aan u voorstellen. Het is zowel in het belang van de kandidaat als van u, dat er een goede match komt. En dat betekent dat we verder kijken dan naar iemands werkverleden of certificaten.

Wij kennen u en we kennen de kandidaat. Alleen als wij denken dat hij of zij goed in uw team past, zullen we deze persoon aan u voorstellen.

Wilt u meer weten over onze uitzenddiensten? Neem dan contact met ons op.