Uitzendbureau wegenbouw - A12 Personeelsdiensten helpt je op (de) weg!
Uitzendbureau wegenbouw

Uitzendbureau wegenbouw

Uitzendbureau wegenbouw, techniek en industrie

Met vele grondwerkers, kraanmachinisten en shovelmachinisten in ons portfolio, kunnen we als uitzendbureau voor wegenbouw direct schakelen als je op zoek bent naar een (tijdelijke) medewerker. Ideaal voor drukke periodes of onvoorziene omstandigheden.

Inschrijven opdrachtgevers

Als werkgever in de wegenbouw weet je soms niet helemaal waar je aan toe bent. Om ervoor te zorgen dat je altijd snel en voldoende geschikt personeel in huis hebt, hoef je niet zelf op zoek. Laat de medewerkers van A12 Personeelsdiensten op zoek gaan naar jouw geschikte medewerker.

Met A12 Personeelsdiensten zit je goed. Wij helpen je als je direct een medewerker nodig hebt voor in de wegenbouw. Ook vervangende chauffeurs voor vrachtwagens en van andere voertuigen zoals: kraanwagens, betonmixers of shovels, regelen wij. Bel ons gemakkelijk en wij gaan direct voor u aan de slag.

Uitzendbureau wegenbouw: extra drukte in aantocht? Wij denken graag mee en vangen dit gemakkelijk op. 

Wij kunnen ons voorstellen dat er op bepaalde momenten in het jaar meer drukte is dan op andere. Het is lastig om daar op in te spelen: je moet wel personeel aannemen en beschikbaar hebben, maar onbeperkt contracten uitdelen is er in deze tijd ook niet bij.

Door gebruik te maken van de diensten van ons uitzendbureau, kun je snel en gemakkelijk extra personeel inhuren. Zoek je medewerkers voor de wegenbouw? Extra mensen voor de industrie of overige bouw? Laat het ons weten, wij hebben veel enthousiaste en flexibele medewerkers in ons bestand.

Bij A12 Personeelsdiensten selecteren we op persoonlijke vaardigheden.

Monteurs, productieplanners, operators, maaiers en opzichters: wij hebben een groot netwerk en staan in contact met heel veel mensen.

Wij zoeken de persoon die perfect bij jouw bedrijf past en met veel enthousiasme aan de slag gaat. Voor jou als bedrijf is het fijn dat de medewerker via ons werkt. Dat zorgt ervoor dat wij de werving en selectie oppakken en een match gaan creëren. Deze match is van groot belang omdat alleen dan een succesvolle samenwerking kan ontstaan. Ook hoef je je niet druk te maken over iemand papieren, ervaring of certificaten. Wij zorgen dat het helemaal geregeld is.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kennen de onderneming én de kandidaat, daar ligt onze kracht. We zullen uiteraard eerst met beide partij spreken en kijken of er interesse is. Alleen als wij denken dat hij of zij goed in het team past, stellen wij deze persoon aan je voor.

Wilt u meer weten over onze uitzenddiensten? Dat kan hier!