Werving en Selectie door A12 Personeelsdiensten
a12chauffeur3

Werving en selectie

Hoe u de juiste mensen binnenhaalt door de werving en selectie aan A12 over te laten

Laat A12 de werving en selectie voor u uit handen nemen. Zo bespaart u veel tijd. U kunt ervan op aan dat u gekwalificeerde, betrouwbare en loyale medewerkers krijgt.

A12: werving en selectiebureau in de bouw, transport & logistiek, techniek en industrie

Stel, u heeft nieuw personeel nodig. Mensen die voor langere tijd voor u werken en die bepaalde kwalificaties hebben. Vaardigheden die wellicht moeilijk te vinden zijn.

Het uitzenden van een dergelijke vacature kost tijd. Bovendien kan het moeilijk zijn om iemand te testen op diens expertise.

Hoe weet u of u de juiste persoon inhuurt? Hoe voorkomt u dat u mensen aantrekt die wellicht niet helemaal op de goede plek zitten?

Laat de werving en selectie van uw personeel over aan A12 Personeelsdiensten. Dan kunt u ervan op aan dat de juiste man of vrouw op de juiste positie terecht komt. En u kunt uw kostbare tijd aan andere zaken besteden.

3 redenen om de werving en selectie van uw personeel aan A12 over te laten

Allereerst zijn wij gespecialiseerd in de werving en selectie van medewerkers in de transport en logistieke branches, de techniek, de industrie en de (wegen-)bouw. Dat komt omdat wij zelf in deze branches hebben gewerkt. Wij kennen de sector dus van binnenuit.

U hoeft ons niet te vertellen hoe het er aan toegaat. Wij begrijpen precies aan welke vaardigheden en eigenschappen een kandidaat moet voldoen om succesvol bij u te kunnen werken.

Wij hechten veel belang aan professionele vaardigheden. Maar dat is niet het enige waar we op letten in de selectieprocedure. We willen ook graag dat uw nieuwe medewerker goed past binnen uw bedrijf. Zich thuis voelt en zich optimaal kan ontplooien. Op die manier zal hij het best presteren. En niet snel weer vertrekken.

Wij stellen kandidaten dus weloverwogen aan u voor.

A12 Personeelsdiensten is een werving en selectiebureau met een groot netwerk. Dat stelt ons in staat om snel te werken. Vraagt u ons om uw werving en selectie te doen, dan kunnen wij dus in korte tijd geschikte kandidaten aan u presenteren.

Ten slotte bieden wij concurrerende tarieven aan voor onze werving en selectie. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers!

Medewerker nodig? Kies voor A12

Kies voor A12 en u kunt erop vertrouwen dat de werving en selectie van uw nieuwe personeel met zorgt gebeurt.

We zijn NBBU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk. U kunt er dus van op aan dat wij een betrouwbaar en professioneel werving en selectiebureau zijn.

Wilt u meer weten over onze werving en selectie diensten? Neem dan contact met ons op.