Salaris TLN - A12 Personeelsdiensten helpt je op (de) weg!
A12-Personeelsdiensten_trasnport-vacatures

Salaris TLN

Salaris TLN* – Goed om te weten

A12 Personeelsdiensten heeft als dé intermediair voor transport en logistiek, altijd vacatures openstaan voor vrachtwagenchauffeurs. Wij hebben namelijk altijd erg mooie uitdagingen voor chauffeurs. Dus mocht op zoek zijn naar een vacature in de transport, kijk dan alvast hier.

Hoeveel salaris je krijgt, hangt af van een aantal zaken. Voor veel van onze werknemers die in de transport en logistiek werken, ziet elke week er anders uit. Daarom is het goed en belangrijk dat er een CAO is opgesteld voor de sector Transport en Logistiek. Salaris TLN geeft precies inzicht wat je als vrachtwagenchauffeur gaat verdienen. Maar dit is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is.

Waarom is werken via A12 Personeelsdiensten een goed idee?

Als je via A12 Personeelsdiensten aan de slag gaat, kun je genieten van veel voordelen. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd op tijd betaald krijgt en voor alle overige zaken kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Het is onze job om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent met je nieuwe baan! Daarmee helpen we je graag op weg. Ook het volgen van trainingen en cursussen is mogelijk via A12 opleidingen!

Een ander groot voordeel van werken via A12 Personeelsdiensten, zijn de verschillende soorten banen die we hebben. Zo hebben wij alleen al voor de vacature vrachtwagenchauffeur meerdere opties. Je kunt aan de slag als nachtchauffeur, internationaal chauffeur, chauffeur met kooiaap etc. Maar ook voor grondwerkers, logistiek medewerkers of machinisten hebben wij altijd plek!

Bij A12 Personeelsdiensten voel je je snel thuis!

Je komt bij A12 Personeelsdiensten te werken in een hecht team. Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar, mocht je vragen hebben over je werkzaamheden. Ook onze borrels, maandelijkse bbq (indien mooi weer) en andere feestjes mogen niet ontbreken.

Heb jij interesse in een functie via A12 Personeelsdiensten?
Reageer dan gemakkelijk via onze website. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@a12personeelsdiensten.nl, bel naar A12 Personeelsdiensten via het nummer (0316) 247350 of reageer gemakkelijk door op de knop ‘snel solliciteren’  je gegevens achter te laten. Wij nemen dan contact met je op!
Kijk voor meer vacatures van A12 Personeelsdiensten op onze website: http://a12personeelsdiensten.nl/vacatures/

*TLN is de grootste werkgeversorganisatie van transporterend Nederland en voert cao-onderhandelingen om te zorgen voor een verantwoorde cao voor haar leden. TLN is het aanspreekpunt voor en over de sector