Omscholen tot vrachtwagenchauffeur - A12 Personeelsdiensten
A12-Personeelsdiensten_vrouwen-in-de–transport-vacatures

Omscholen tot vrachtwagenchauffeur

Omscholen via A12 Personeelsdiensten

Vrachtwagenchauffeur worden bij A12 Personeelsdiensten? Omscholen is via ons mogelijk! Wij bieden jou goede begeleiding en baangarantie.

Als je vaak hebt gekeken naar die prachtige combinaties die op de weg rijden, als je jezelf al in gedachten in de nieuwste DAF of Scania ziet rondrijden, als je de vacatures ziet op onze site die je aanspreken, ga dan je droom achterna! Wordt vrachtwagenchauffeur via A12 Personeelsdiensten. Volg onze opleiding, haal je rijbewijs C(E) en vervolgens kun je direct aan het werk bij A12 Personeelsdiensten.

Waarbij je straks rijdend door de nacht, jezelf als “king of the road” ziet, waarbij je inderdaad kiest voor het mooie bestaan als chauffeur, waarbij je de baas bent over de krachtige motor in de truck, waarbij je weet dat die oplegger vol met goederen veilig in jouw handen is. Waarbij je weer dat jij met de juiste techniek en de juiste opleiding deze combinatie onder controle hebt. Dat je als een ware vakman die wagen zo kan neerzetten op een terrein waarbij de weg om er te komen een ware uitdaging is geweest waarbij al je vaardigheden op de proef zijn gesteld. Waarbij je vaak bij een klant komt die blij is om je te zien omdat je die spullen komt leveren of ophalen die voor hem belangrijk zijn. Kortom, er is een wereld aan mogelijkheden binnen de logistiek waar je als vrachtwagenchauffeur aan de slag kan gaan en op een uitstekende manier je geld kan verdienen. Als deze wereld je aantrekt, neem dan contact op en maak van je droom de werkelijkheid.

Wat bieden wij jou

  • een omscholingstraject
  • baangarantie na de opleiding
  • werken en leren tegelijkertijd
  • persoonlijke begeleiding

Bel ons voor meer informatie 0316-247350